Nová kolekce barevných ponožek SocksInBox jaro/léto 2017 už je na spadnutí a tak je tu poslední příležitost zavzpomínat na ty loňské.

Folklórní jaro

Jako každý rok, březen se sebou přinesl novou jarní kolekci a s ní tentokrát i model Folklor inspirovaný lidovými vzory. Na tento model jsem se chystala neuvěřitelné dva roky a v březnu roku 2016 spatřil světlo světa.

 

Některé nápady prostě potřebují uzrát a musím se přiznat, že jsem dlouho přemýšlela o tom, jakým způsobem podat folklór na ponožkách. Byl to trochu riskantní krok, ale můžu s klidným svědomím říct, že se zařadil mezi těch několik opravdu ikonických modelů barevných ponožek SocksInBox, na které budeme nadosmrti vzpomínat :) 

Tohle se stane tak, ...maximálně jednou za 5 let

Pokud už designové ponožky SocksInBox znáte nějaký ten čas, potom nejspíš víte, že se držím jednoduchého pravidla. Každý rok vydávám v limitovaném nákladu dvě kolekce, jednu na jaře a druhou na podzim. Žádné modely už potom nikdy ve stejné podobě neopakuji.

V květnu jsem se rozhodla toto pravidlo výjimečně porušit a začala jsem pracovat na speciální limitoané re-edici pěti nejoblíbenějších modelů. Proč zrovna pět? Protože ponožky SocksInBox se už pomalu začaly připravovat na oslavu pátých narozenin. Ale o té až za chvíli. Teď máme před sebou ještě léto.

Krásné, ilustrované léto

Oslovila jsem Kamilu Hýžovou, kterou jsem objevila přes Instagram a dohodla se s ní, že výroční re-edici doprovodí ilustracemi. Její práci jsem obdivovala a věděla jsem, že je velmi talentovaná. Svými ilustracemi ponožek SocksInBox ale Kamila moje očekávání absolutně překonala, okamžitě jsem se jejími obrázky nadchla a ukazovala je potom, kde jsem jen mohla.

Polokulatiny

Je neuvěřitelné jak ten čas letí, ani jsem se nenadála, a značka SocksInBox slaví své první polokulatiny. Oslava narozenin proběhla 11. října v obchodě DyzajnOff a sešlo se na ní hodně příjemných milých lidí, které spojovalo nejen téma barevných ponožek. Byl to opravdu pěkný večer na který moc ráda vzpomínám.

Ale slavilo se celý říjen. Na Instagramu a na Facebooku jsme si připomínali nejrůznější modely za celých pět let značky a dvorní fotografka SocksInBox, Michaela Džurná nafotila úžasný lookbook. 

Let's dance!

Jako rána z čistého nebe se objevily barevné ponožky SocksInBox v pořadu StarDance! Vzal si je na sebe sympatický Ondřej Bank. A opravdu upoutal pozornost nejen výběrem těch nejvýraznějších ponožek, vzal si totiž každou ponožku jinou, jednu ze sady Flashy a druhou z krabičky Cirkus. Velmi mě potěšilo, že se probojoval ke krásnému druhému místu. S ponožkami SocksInBox se totiž tančí „jedna báseň“. :)

Za celý rok se toho samozřejmě událo mnohem víc a nejšpíš si za chvíli vzpomenu, že se ještě událo to, a ještě tamto... Jedno je jisté, byl to zase jeden pěkný rok. Opět jsem potkala spoustu milých fanoušků barevných ponožek, ať už osobně nebo přes email a sociální sítě. Děkuji vám všem za vaši důvěru, věrnost a podporu. Jsem za ni moc vděčná.

Iva


Přidat komentář