Tři nové "podzimní" modely ponožek SocksInBox, které byly mým překvapením pro účastníky Dyzajn marketu a Mint marketu, jsou od dnešního dne dostupné v eshopu.

Potěším především pány, protože všechny tyto ponožky jsou k objednání v pánských velikostech. Pojďme se na ně podívat podrobněji.

Modročervená sada BlueRed přímo volá po obleku a černých polobotkách, kterým dodá potřebný drive. O víkendu je zase skvěle sladíte k ležérnějším kalhotům či jeansům. Inspirací pro tento model byly kotníčkové ponožky ze sady Blue, které máte tak rádi. Sada BlueRed je dostupná ve velikostech 36-40, 41-45 a 46-48.

veselé ponožky unisexDalší model je příjemně laděný do podzimních barev. Inspirován podzimním listím a přírodou nese název Nature. Jsou to sice všechno proužky, ale každé jsou jiné a jinak krásné. :) Pořídíte je ve velikostech 41-45 a 46-48.

Barevné ponožky pro muže

Třetí sadou je Argyle, klasika, která nikdy neomrzí. Model ve velikosti 41-45 je převlečen do krásných nových barev a spolehlivě dodá šmrnc nejednomu gentlemanovi.

Veselé ponožky pro muže

Doufám, že se Vám podzimní novinky líbí a budu ráda, když mi napíšete, které nejvíce.

Iva


Komentáře (1)


  • Bea

    Zdravím, rozhodně se mi nejvíc líbí model Nature… Jen se chci zeptat, zda bude dostupný i ve velikosti 36-40? :)


Přidat komentář