Sandály PLOVE Fish Rastr

Přátelé, je to úplně na poslední chvíli, ale chtěla jsem vás upozornit na crowdfundingovou kampaň návrhářek Pavlíny Miklasové a Báry Veselé. O co jde? Holky přes Hithit financují uvedení své autorské kolekce inovativních sandálů z plavkoviny a vy si je tam můžete pořídit (nebo si vybrat jinou odměnu) a tomuto zajímavému, na českém trhu unikátnímu produktu, tak pomoci na svět.

Sama holky s radostí podporuji v roli ambasadorky kampaně a nejsem jediná. Holky podporuje také ikona českého designu Liběna Rochová, v zahraničí úspěšná Alex Monhart, Michaela Tomišková a Jakub Janďourek z proslulého studia Dechem, ševcovský mistr Lawart známý svými botami na míru nebo módní návrhářka roku 2017, Lenka Vacková.

Pokud i vy fandíte českému designu, určitě se podívejte na kampaň PLOVE na Hithitu, kde můžete sandály nejen výhodněji pořídit, ale hlavně tak podpořit tyto dvě talentované mladé české designerky.

V kampani PLOVE na Hithitu teď mezi odměnami najdete i ponožky SocksInBox, které jsem holkám věnovala (podobně jako i další ambasadoři, jejichž odměny si můžete prohlédnout tady).

Ponožky najdete jako bonus k sandálům PLOVE Fish Rastr, krásné variantě sandálu s originálním potiskem s rybkami - vyjdou vás na 2 970 korun a získáte k nim dárkový poukaz SocksInBox s kreditem 1 000 Kč (plná cena sandálů, až se dostanou do běžného prodeje, bude 2 500 Kč).

Holkám se včera sice podařilo dosáhnout cílové částky, ale stále má smysl kampaň podpořit, pomůžete jim tak jejich kolekci rozšířit o další zajímavý vzor (který navíc vyberou právě přispěvatelé!).

Sama dobře vím, jak jsou začátky těžké, kolik byste toho chtěli udělat, ale náklady na výrobu vás nutí mnohé nápady odložit na později, až na to budou finance. Pokud někoho z vás sandály zaujmou a ještě je v kampani podpoříte, určitě jim moc pomůžete.

Dobrým nápadům se často podaří cílovou částku výrazně překonat a já věřím, že tento “nápad” patří k nim. Přeji holkám, aby těch procent navíc bylo co nejvíc.

Držme jim spolu palce!

 


Přidat komentář