Jaké ponožky k Vánocům? Připravila jsem pro vás ponožkového průvodce dle typu lidí. Už se nemusíte obávat, že nevyberete správně. Všechny ponožky SocksInBox jsou navíc zabaleny v krabičkách, což z nich dělá perfektní vánoční dárek.

Ponožkový nadšenec

Nebojí se barev a libuje si ve výrazných vzorech. Rád se baví, těší ho být středem pozornosti a má hravou povahu. Řídí se heslem život je příliš krátký na to, abychom nosili nudné ponožky.

veselé ponožky pro ty, co si libují ve výrazných vzorechbarevné ponožky, protože má hravou povahuhit letošní kolekce

Na fotkách jsou veselé ponožky ze sad Funky, Fresh a Geometry.

Ponožkový fajnšmekr

Potrpí si na propracovaný design. Protože se rád odlišuje, vybírá si modely ve kterých jen tak někoho nepotká (a to ani v podobných!). Tyto ponožky pak umí skvěle nosit.

potrpí si na ponožky s propracovaným designempodobné ponožky pak uméí skvěle nositvybírá si ponožky, ve kterých jen tak někoho nepotká

Na fotkách jsou designové ponožky ze sad Art, Folklor a Urban.

I decentní barvy umí zaujmout 

Má rád designové ponožky, ale necítí se dobře ve výrazných barvách. Chce ponožkami vyšperkovat svůj outfit, ale nechce být moc nápadný. Dává přednost přírodním barvám. 

má rád ponožky v přírodních barváchpruhované ponožky v přírodních barváchvybere si designové ponožky v tlumenějších barvách

Na fotkách jsou designové ponožky ze sad Ornamental, Stripy a Spiritual.

Klasika nemusí být nudná

Klasika je fajn a nikdy nevyjde z módy. Když se okoření zajímavě namíchanými barvami, úspěch je zaručen.  Už jen se rozhodnout, jestli ji okořenit více či méně. 

klasické ponožky pro gentlemanakalsické i designové ponožky v jedné sadě ponožky se vzorem argyle, který je nestárnoucí klasikou

Na fotkách jsou modely ze sad Gentleman, Klasik a Argyle.

Oblíbená černá

Většinou chodí v černé barvě a nosí černé boty nebo tenisky. Tyto ponožky k černému outfitu perfektně ladí, protože v nich výrazně figuruje černá barva. Zároveň skvěle kontrastují a dělají celkový výsledek výrazně zajímavějším.

ponožky pro minimalistuponožky se hodí k černé obuviveselé ponožky s černým základem

Na fotkách jsou ponožky ze sady Black 'n' White, Harmony a Magic.

Veselé ano, ale vysoké ne

Veselé ponožky ano, ale vysoké ne? I kotníčkové ponožky mohou nositeli dělat svými vzory a barvami radost. Třeba ty úplně nízké nebo ve 3/4 výšce. 

kotníčkové veselé ponožky potěší ponožky ve 3/4 výšce

Na fotkách jsou ponožky ze sad Blend a Bloom.

Čistě holčičí záležitost

růžové ponožky pro holky

Růžová, lila, smetanová. Pastelové ponožky potěší nejedno dívčí srdce. Sladké a jemné jako Marshmallow


Přidat komentář