Fotografka Michaela Džurná nafotila ponožky z nové kolekce podzim/zima 2021.

Vezmeme to popořadě a začneme se sadou Manitou. O tuto sadu jste si dlouho říkali a psali, takže v desetileté výroční kolekci SocksInBox nesměla chybět. Kdo po ní toužil, ať neváhá a objedná si. Víte, že dělám limitované kolekce, tak abyste zase netesknili, že už nejsou : )

Ponožky s indiánskými vzory

Design ponožek SocksInBox

Barevné ponožky k Vánocům SocksInBox

Další z těch "ikonických" SocksInBox modelů je Funky. Na focení těchto barevných ponožek  jsem si půjčila boty české značky PÁR. Zaujaly mě neobvyklým designem a barevností. Navíc jsou velmi pohodlné a krásně zpracované. S veselými ponožkami Funky toho mají boty PÁR hodně společného a proto je doplnily pefketně. Co říkáte?

Veselé ponožky SocksInBox

Ponožky Vánoce SocksInBox

Barevné ponožky SocksInBox Funky

K tématu Retro se s láskou vracím, protože si na tyto vzory, ale i přírodní barevnost, hodně potrpím. Podle skvělé odezvy vidím, že jsem se vám parádně trefila do vkusu. A to mě velmi těší! Sada Retro si nejen barevně, ale i stylově přímo říkala o tenisky Novesta. Osobně jsem nadšená z toho, jaký soulad spolu Novesty a ponožky SocksInBox vytvořily. Zaujalo toto kombo i vás?

Retro design na ponožkách SocksInBox

České ponožky Retro SocksInBox

Retro design ponožky

A nakonec sladká tečka v podobě ponožek Pastel. Něžné barvy a vzory budou nejedné holce po chuti. Nezapomeňte potěšit tu svou a oslaďte jí život veselými ponožkami ze sady Pastel.

Ponožky pro ženu k Vánocům

Dámské ponožky

české ponožky

Ještě nám tu chybí nové pánské ponožky Gentleman, ale to je záměr. Ty se dočkají trochu jiného, klasičtějšího typu fotek. Ovšem na eshopu už jsou a směle si je můžete objednat.

Pokud ještě váháte s nákupem vánočních dárků, udělejte mi radost, podpořte moji značku a objednejte si pod stromeček právě ponožky SocksInBox. A objednejte si je třeba hned, abychom ty poslední dny před Vánoci měli všichni klid a pohodu bez nahánění kurýrů. Budete mít kvalitní a jedinečný dárek a já vám budu velmi vděčná. Darujte české Vánoce.

Iva

P.s. Více fotek jako vždy najedete na Instagramu a Facebooku.

 


Přidat komentář