Přesně za měsíc, 26. května, začne můj vůbec nejoblíbenější market v roce. Hádáte nejspíš správně, je to letní Dyzajn market u Národního divadla.

A proč je neoblíbenější? 

Je to Dyzajn market, na který chodím pravidelně a díky tomu se tam pravidelně potkávám se svými zákazníky. Vy se za mnou zastavíte, pozdravíte mě, prohodíme pár vět, popřejeme si navzájem něco pěkného... miluju to!

Pro Dyzajn market mám vůbec velkou slabost a chválím ho na všechny strany. Pro nás je to obrovská příležitost potkat se se spoustou návštěvníků v krásném prostředí. Všichni jsou tak dobře naladění, většinou usměvaví. Kdo není, toho do nálady dostane DJ nebo nějaký drinčík. Poté přijde na řadu něco dobrého k jídlu a pravděpodobně neodoláte lákavým zákuskům nebo zmrzlině.

dyzajn market léto

V létě, tak jako každý rok máte možnost vidět módní přehlídky. Co mě osobně také baví, jsou outfity návštěvníků. Často jsou velmi inspirativní a já bych si je nejradši vyfotila, ale nedělám to. :)

A pak! Bude teplo. :) Kdo chodí na vánoční Dyzajn market ví, proč se na tu Piazzetu všichni tak těšíme v květnu. To je pak všechno ještě milionkrát hezčí a pohodovější.

Jsem zvědavá, jaká kapela bude vystupovat tentokrát. Nejspíš zase neodolám a půjdu tančit. :)

Těším se na vás a doufám, že přijdete! Přidejte se určitě do mojí události, ať na to nezapomenete. A při té příležitosti pozvěte i kamarády. Děkuji.

Toto je událost Dyzajn marketu, pokud byste chtěli podrobnější informace k marketu a ostatním vystavujícím.

Tak co, přijdete? :)

Iva

 


Přidat komentář