Čas neuvěřitelně letí a dnes je to už 9 let, kdy jsem se vrhla do tehdy neprozkoumaných vod a na svět tak přišla první česká značka barevných ponožek.

Každé výročí je pro mě příležitost ohlédnout se a zavzpomínat na všechny veselé ponožky, které jsem za ta léta navrhla, a hlavně příležitost poděkovat vám všem za podporu, která je mým velkým hnacím motorem.

Pokud moji tvorbu sledujete, dobře už víte, že se držím jednoduchého pravidla. Každou kolekci ponožek SocksInBox vydávám jako limitovanou edici a žádné modely ve stejném provedení nikdy neopakuji. Výročí je tak ideální příležitost ohlédnout se za tím, jaké ponožkové designy za tu dobu vznikly.

A samozřejmě dárky, ty nesmí u žádné oslavy narozenin chybět. Jeden z vás může také získat tento ponožkový dort.

Během následujících devíti dní můžete se mnou nahlédnout do mého archivu - každý den najdete hned několik takových archivních fotek na Facebooku a Instagramu SocksInbox.

V eshopu můžete během těchto dní využít zajímavých slev a třeba tak i s dostatečným předstihem obstarat vánoční dárky. Každý nákup mezi 11. a 20. říjnem bude navíc zařazen do slosování o již zmiňovaný dort (celkem 18 párů ponožek!).

Podívejte se na narozeninovou nabídku v eshopu, zasoutěžte si s námi na Instagramu, podělte se o své fotky s ponožkami SocksInBox na Facebooku.

Děkuju vám všem za podporu! Iva <3


Přidat komentář