Pokud se zajímáte o pánskou módu a módní doplňky nejspíše jste si nenechali ujít druhý Pop Up Gentleman. Stejně jako květnový probíhal i tento podzimní v Kulturně-sportovní hale Radlická, kterou mám ráda pro její surový a přesto útulný interiér.

Na všechny návštěvníky zde čekal přípitek, koktejly a workshopy. Atmosféru umocňovala hra na piáno, dále DJ Forrest Pine, který mě jako vždy hodně bavil a jako třešnička na dortu sympatická violončelistka Terezie Kovalová.

Tuto událost si nenechali ujít ani čeští blogeři (moc ráda jsem se zase potkala s Míšou a Lukášem z AJ LAF FASHION) a herci, mimo jiné Zdeněk Piškula, který si vybral veselé ponožky SocksInBox Rubik.

Pro jaké ponožky SocksInBox se nakonec rozhodla Terezie Kovalová a jak to vůbec na druhém Pop Up Gentlemenu vypadalo, zjistíte v následující reportáži TV Prima.

 

Značky, které se zúčastnily druhého Pop Up Gentleman: Bekoff, Danny P., Ditafil, Fashioncare, Freshlabels, John & Paul, Kavalier´s, Klukovna, Krispol Stores, Louis Purple, Mirka Horká, Maxmilián Mucska Tailors, Page Five, Rychter D kožené výrobky, Scoro Coco, Suit & Me a samozřejmě SocksInBox.

 


Přidat komentář