Ponožky jako vánoční dárek?

Tato milá, stále přítomná česká tradice v posledních letech nabrala nových rozměrů. Ponožky k Vánocům, kdysi nuda nebo zklamání, dnes zábava. Barevné ponožky, designové ponožky, veselé ponožky, říkejte jim jak chcete, ale jedno je jisté: s takovými ponožkami nešlápnete vedle.

Ze zkušenosti můžu říct, že jsou dva druhy zákazníků.

Jedni si vybírají zásadně ty nejvýrazněší barvy a vzory. Těší se na výraz, až obdarovaný ponožky rozbalí. Těší se, protože ví, že dárkem zaujmou. Pokud si lámete hlavu s tím, co koupit tatínkovi či dědečkovi k Vánocům, pak vězte, že nemusíte mít obavu a můžete i je překvapit například tímto velmi oblíbeným modelem.

Ostatní zákazníci vybírají spíše na základě barev, které obdarovaný nosí rád. Vyberou ponožky, které budou ladit k oblečení a obuvi. Vděčné jsou třeba proužky, puntíky, či kára, modely, které se hodí prakticky ke všemu.

Pro ponožkové fajnšmekry, kteří si v designových ponožkách libují, rozhodně doporučuji modely Ornamental, Spicy či Fantasy.

Milovníci minimalismu, černé a bílé barvy ocení model Black´n´White.

Nejste si jisti, jestli se pouštět do vzorovaných ponožek? Hledáte úplně jednouduché avšak kvalitní ponožky? Řešením jsou ponožky z řady Soft, bambusové či teplejší bavlněné.

Ponožky SocksInBox jsou zabalené ve kvalitních stylových krabičkách. Rozhodnete-li se věnovat zrovna tyto ponožky k Vánocům, vězte, že jste neobdarovali pouze "ponožkami" ale praktickým a zároveň pěkným dárkem.

Většina ponožek je dostupná i v nejběžnější pánské velikosti 41-45. Dárek pro přítele, dárek pro muže či dárek pro tatínka už nemusí být ničním, s čím si budete dělat starosti.

Budete-li potřebovat více poradit vzhledem k tomu, že výběr je opravdu velký,  neváhejte mi napsat na info@socksinbox.cz.

Iva


Přidat komentář