Koncem minulého týdne jsem pozvala fanoušky, zákazníky a kamarády na pivo & focení veselých ponožek SocksInBox na náplavce. Byla jsem velmi zvědavá kdo přijde a jak to bude celé probíhat. Hrozně jsem si přála, aby si všichni navzájem sedli a na focení vládla dobrá nálada. A to co se stalo předčilo moje očekávání.

Náplavka hýřila barvami, barevné ponožky všude kam se podíváš - báječný večer! Jo a zase se ukázalo, že mám pravdu v tom, že muži, kteří nosí barevné ponožky mají zdravé sebevědomí, nadhled a smysl pro humor. Nebezpečný mix :)

Pánové byli ležérně elegantní a moc jim to slušelo. Všichni ochotně spolupracovali s krásnou fotografkou Michaelou Džurnou. V roli modelů tak uvidíte Kubu Ferance, Jana Vavříka & jeho kamaráda též Jana, Lukáše z blogu AJ LAF FEŠN, Michaela z blogu On the Leaf,  Patrika z blogu Made by BOY a Rudolfa z ColorNoDolor.

Náhodně jsme potkali fanouška SocksInBox (poznali jsme ho podle barevných ponožek), kterého jsme zapojili do focení. To bylo super nečekané a pán byl frajer, že do toho tak neplánovaně šel.

Měla jsem velkou radost že s námi byly i dvě pěkné blondýnky - dlouholetá fanynka SocksInBox ponožek Janka a Míša z blogu AJ LAF FEŠN, které nám dělaly skvělou společnost.

Nabažili jsme se úchvatného západu slunce a večer zakončili v nedalekém baru. A při té příležitosti si slíbili, že se zase všichni potkáme na drink nebo na kávu.

Všem moc děkuji - byli jste perfektní! Jsem hodně zvědavá na fotografie. Zatím je tu jen pár zákulisních záběrů z mého foťáku. Na profi fotky se tedy teprve můžeme těšit.

Iva


Přidat komentář