Barevné ponožky SocksInBox Magic

Jsme mladí natolik, na kolik se cítíme. Proč kategorizovat? Kdo určuje, co se může a co už ne?

Koncem minulého roku jsem měla příležitost se potkat s návštěvníky nejproslulejšího vídeňského design marketu. Byli tam návštěvníci všech věkových skupin, mě ale doslova nadchly ženy kolem padesáti, šedesáti let. 

Proč? Ponožky si zamilovaly, vybrali si ty, které je zaujaly nejvíce a těšily se, jak je budou nosit. Ale to nejlepší: vůbec neřešily, jestli se to hodí, sluší, může, smí... jen se z nich radovaly. Jejich sebevědomý pohodový projev mi napovídal, že je budou nosit skvěle a budou jim hodně slušet.

I u nás, ať už v Brně, ve Znojmě nebo v Praze, takové ženy potkávám. Zároveň ale potkávám spoustu žen podobného věku, které neví, jestli si podobné ponožky mohou dovolit.

Milé dámy, můžete!

Ať jsou tyto fotky inspirací pro všechny duchem mladé ženy, které vědí, že věk je pouhé číslo. Život je jen jeden, pojďme si ho užívat! Ať už je nám 15, 40 nebo 70 let.

Ponožky z nové kolekce nafotila Michaela Dzurná s krásnou Lýdií, maminkou tří dcer - a neuvěříte - babičkou tří vnoučat! Věřím, že se vám tato fotosérie bude líbit a těším se na vaše komentáře a názory na toto téma.

Iva

Ponožky ze sady SocksInBox Black 'n' White

Barevné ponožky SocksInBox Harmony

Ponožky ze sady SocksInBox Urban

Barevné ponožky ze sady SocksInBox Argyle

Barevné ponožky ze sady SocksInBox Urban

Ponožky ze sady SocksInBox Magic

 


Komentáře (7)


  • Eva Dittertová

    věk, 60 + , barevné ponožky nenosím, moc se mně líbí u pánů, začala jsem všem pánům včetně muže ve svém okolí kupovat happy socks, paní Ivě moc sluší, jinak myslím, že chodím dost mladistvě oblékána, alespoň se snažím,


  • Ilona Kynčlová

    Udělali jste mi radost, protože jsme kdysi byli na výletě a já měla barevné pruhované ponožky ( a to mi bylo hodně po padesátce ) a nedávno jsem se dozvěděla, že jsem budila pohoršení ( to se prý hodí pro děti, ale mně to nepřišlo divné ), ale mně se to líbí a budu je nosit dál :-) . Díky


  • Karla

    Je mi 58 a nosim ponozky klidně barevné někdy i každou jinou


  • Karla Marešová

    je mi víc jak 60 :D a barevné ponožky nosím a vůbec to neřeším, musí mi samozřejmě ladit s kalhotama ale jinak je to fajn mít něco barevného, vždyť život taky není černobílý ;)


  • klaries

    Je mi 50 a takové ponožky nosím už pár let. Než se začaly vyrábět pro dospělé, nosila jsem často i podobné dětské. Daří se mi často trochu předběhnout trendy a vypadám trošku jako blázen, ale nedělám to pro modu, prostě se mi to líbí dřív než většině ostatních. Paní na fotce je krásna toto si může dovolit, moc ji to sluší, protože je celkově mladistvá. Ale na každého seniora – takového, který o sebe jinak moc nedbá, to není.


Přidat komentář