Vy, kdo čtete tento blog pravidelně nebo sledujete SocksInBox na Facebooku nebo Instagramu víte, jak ráda pozoruju další život mých ponožek. Jak je nosíte a jak ponožkami dotváříte svoje outfity. Potkávám vás na ulici, na design marketech, prohlížím si vaše fotky na Instagramu.

A potom je tady taková speciální kategorie. Jako když si sympatický Ondřej Bank na sebe ve Stardance vzal barevné ponožky z výroční kolekce k 5 letům SocksInBox a "namíchal" si tak vlastní pár z krabiček Cirkus a Flashy.

Nebo, když si při vystoupení na jarním Holešovice Fashion Marketu ponožky SocksInBox na sebe vzali Cirk La Putyka. Nebo když mi talentovaný fotograf Petr Hricko, který je autorem originálních fotek kolekce z roku 2014, poslal na email krásnou sérii ponožkových fotek z Islandu.

Tentokrát mě (už po několikáté) potěšil herec Petr Vacek. Ten se poslední listopadovou sobotu ukázal v pořadu České televize - stejně jako Ondřej Bank - s výročními ponožkami ze sady Cirkus. A dal jim pořádně zabrat.

Naučný a zábavný pořad Tajemství těla se totiž zabýval tím, jak a kolik energie spotřebováváme při různých činnostech. A tak Petr sportuje, žehlí a vysává o 106.

Obrázek si můžete udělat z přiložených videí, ale doporučuji vám podívat se na celý díl. Je dostupný na stránkách České televize a třeba se stejně jako já, dozvíte něco zajímavého. Navíc se pobavíte, protože Petr Vacek to dokáže podat opravdu s humorem. Podívejte se tady.


Přidat komentář