Barevné ponožky SocksInBox slaví 5. narozeniny

Celých pět let uplynulo od doby, kdy první krabička s ponožkami SocksInBox spatřila světlo světa. Začátky byly opatrné, ale barevné ponožky SocksInBox si postupně získávály své oddané fanoušky. A postupně jsem také inspirovala a stále inspiruji jiné k podobným podnikatelským nápadům.

Společně s vámi jsme formovali a šířili v Čechách trend nošení barevných ponožek. Naslouchala jsem vašim připomínkám a pracovala na tom, aby se vám každá další kolekce líbila více. A nikdy jsem neměla strach riskovat a pořádně si pohrát s designem a barvami.

Toužila jsem, aby každá ponožka byla malým, ale především originálním uměleckým dílem.

A protože dobře vím, že bez úžasné podpory vás fanoušků bych to nedokázala, na oslavu 5. narozenin SocksInBox zvu právě vás. Pokud se ještě neznáme, moc ráda vás poznám. Budete-li mít chuť, vyfotíme se spolu, dáme si taky něco k pití a k zakousnutí.

Pro prvních 50 z vás budou připraveny ponožky jako dárek (heslo, které sdělíte u pokladny, abyste mohli ponožky získat, včas zveřejníme v události na facebooku).

Navíc, všichni kdo přijdete v ponožkách SocksInBox a vyfotíte se se mnou, budete zařazeni do slosování. Jeden z vás tak získá rovnou 3 krabičky podle vlastního výběru a poukaz na nákup v Dyzajnoffu v hodnotě 500 Kč.

Pozvěte i kamarády a přijďte v úterý 11. října do designového obchodu Dyzajnoff, který je 2 minuty chůze od metra Národní třída, v ulici Ostrovní 20, Praha 1. Slavíme od 18 do 20 hodin.

Budu se na vás moc těšit!
Iva


Komentáře (6)


  • suxinicoozk

    ] Uvuciwizi cml.evqw.socksinbox.cz.xep.ed http://slkjfdf.net/


  • CarlosDus

    Доставка алкоголя якутск


  • izaxifla
    500 Mg[/url] Buy Amoxicillin Online Without Prescription usa.jokr.socksinbox.cz.heh.pn http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • aereguluqe
    Online[/url] Amoxil qkx.dcrk.socksinbox.cz.hcy.qn http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • eloqelaa
    500 Mg[/url] Amoxicillin 500mg Capsules vtf.tazj.socksinbox.cz.wdv.rc http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Přidat komentář