Minulé úterý jsme oslavili páté narozeniny. Sešli jsme se s přáteli a fanoušky značky SocksInBox v obchodě Dyzajnoff, kde na vás čekaly dárky a malé občerstvení. Prostor se moc líbil, výborné víno a lahodné mini cheesecakes byly chváleny a vybrat si dárek z tolika ponožek, nebylo zdá se jednoduché. :)

Já jsem dostala darem dvě brože (jednu dokonce ručně vyrobenou) a spoustu krásných květin, kterými se stále kochám. Děkuji! Nejmenším účastníkem bylo pět týdenní miminko Zuzky a Vítka, který píše blog Plešifeši. Ostatní dámy mi to odpustí, ale hvězdou večera byla Míša z blogu Na vlně stylu, v krásných rudých šatech.

Drtivá většina hostů dorazila v nepsaném dress codu - jasně, že v ponožkách SocksInBox. :) Tím jste mě moc potěšili. Nestihla jsem se bohužel vyfotit se všemi, ale nějaké fotky jsme pořídili a já doufám, že se vám budou líbit. Velká fotogalerie je na facebooku. Pojďte se podívat!

Iva

PS: Děkuji vám všem, kteří jste přišli. Byl to díky vám hodně příjemný večer!

 

oslava v dyzajnoff

barevné ponožky

dyzajnoff

veselé ponožky

oslava

barevné ponožky

barevné pnožky

veselé ponožky

barevné ponožky

designové ponožky

 Další fotky zde!


Komentáře (2)


  • pozamkamhab

    Когда обычный человек сталкивается с тем что потерял ключи или замок был случайно или умышленно выведен из строя мы готовы прийти на помощь и вскрыть ваш замок. Вскрытие замков может происходить как с помощью слесарного инструмента, так и профессиональных отмычек – это зависит от типа замка, его модели и каждый наш мастер знает как работать с тем или иным видом замка. Все что вам нужно сделать – это оформить вызов и подождать некоторое время прибытия мастера по замкам. Мастер поедет к вам обязательно, в каждом районе Москвы работает по несколько мастеров по вскрытию замков от нашей компании. После вскрытия замка мы поможем вам в закупке комплектующих и установке нового более надежного замка для вашей двери.

    [url=https://po-zamkam.ru/]вскрываем дверь на складе[/url]


  • hamonhab

    интернет-магазин испанских деликатесов с доставкой в Россию: испанский хамон, испанское вино, испанские оливки, оливковое масло, испанские колбасы, испанские сыры.

    [url=https://perm.espana-gid.ru/catalog/ispanskiy_khamon/]купить хамон в перми[/url]

    купить хамон в новосибирске


Přidat komentář