Nová kolekce ponožek SocksInBox měla premiéru na víkendovém Dyzajn Marketu. Musím říct, že ohlasy návštěvníků byly skvělé a mnozí už si rovnou koupili ponožky pod stromeček.  Hodně mě těší, že jsem se tak dobře trefila do vkusu zákazníků.

Tato kolekce krásně doplnila kolekci jarní. Některé sady z jarní kolekce budou už pomalu docházet. Nakupte dárky, dokud je krásný výběr. Není nad to, mít dárečky schované a neřešit to na poslední chvíli.

Ze strany mých zákazníků je vždy velký zájem o pánskou velikost. Proto nyní přibyly tři sady ve velikosti 41-45 a jedna sada ve velikosti 36-40. Pojďme se podívat, jaké to jsou.

Nová podoba oblíbené pánské ponožkové sady Gentleman v modrých odstínech. Je to taková oblíbená stálice v nabídce SocksInBox. Má ovšem zase nový kabátek. Tyto ponožky s decentnějšími nenápadnými vzory budou krásným doplňkem k obleku i jeansům.

Ponožky pro mužeTéma, ke kterému se ráda vracím a ráda ho ve svých návrzích opakovaně zpracovávám je Retro. Je to jedno z mých srdečných témat. Miluju retro vzory, retro oblečení i retro nábytek a design. A koukněte na ty barvy! Není to láska na první pohled? Moje určitě je.

Barevné ponožkyStejný design, ale v holčičím pastelovém provedení se skrývá pod názvem Retro Pastel.

Ponožky k Vánocům

Nádherné podzimní hřejivé barvy jsou hlavní esencí sady Terra. Decentní pánská sada ponožek si zákazníky získala nejen jemnými vzory, ale především zmíňovanou barevností. 

Kvalitní ponožkyVšechny tyto ponožky jsou standardně vyrobeny z příjemných materiálů a mají vysoký podíl bavlny, pro pohodlné celodenní nošení. Nutno dodat, že jsou ještě krásnější než na fotografiích.

 

 

 


Komentáře (2)


  • Martin

    Dobrý den, také marně hledám vel.46-48.


  • Magda

    Dobrý den, Ivo, Vaše ponožky dělaly manželovi pod stromečkem vždy radost, bohužel má velikost 48 – dočkáme se ještě před Vánoci, nebo je to beznadějné? Děkuji,Magda


Přidat komentář