Ráda bych vám dnes pověděla o vztazích, které panují mezi mnou a designery na Dyzajn marketu.

Ještě před léty, když jsem na Dyzajn market začala chodit, myslela jsem si, jaké jsem zrovna měla na sousedící designéry štěstí. Později mi přišlo divné, že ať mám za souseda kohokoliv, je to fajn člověk. Časem jsem si uvědomila, že jsou to všechno fajn lidi, protože (přes veškerá úsilí, které podnikání přináší) dělají to, co je naplňuje, baví. To čím žijí... Občas je z toho totální srdcovka, občas si sedneme víc, občas míň, ale s každým se dá dobře a mile popovídat.

Z některých designérů se pak stali moji skuteční přátelé, z některých známí. Krásné ale je, že se na ně vždy moc těším. Těším se, že se potkáme, prohodíme nějaké to slovo, úsměv nebo produkt. :) Bártr, ten my máme rádi. :) Navzájem si svými produkty děláme radost. Co může být víc? A pak, vždycky, když na Dyzajn market přicházím, mám pocit že jdu "za svýma". A to je fakt super!

Pár jich tady představím, snad nezapomenu na někoho mému srdci blízkého. :) Vyfotila jsem se v jejich kouskách, které ráda nosím. Za každou z těchto značek stojí silné ženy a silné životní příběhy...

Nejdelší dobu se znám s Punkturou a pojí nás láska k vintage, second handům, šití, přešívání a zelenině. :) Ivety si vážím za její osobitý dobrý vkus a velmi originální přístup k tvorbě. P.S. je neskutečné, co všechno jsem v té tašce už unesla a pořád je jako nová.

Já v punktuře

Ole made of stars! Jsou to sluníčka Dyzajn marketu. Vždy v dobré náladě. Strašně ráda a hodně se s nimi nasměji. Kristina dělá krásné kousky z praktických pružných materiálů, ve kterých můžete skvěle fungovat celý den.

Sukně od Ole made of stars

Od doby, co jsem před pár lety na mini Dyzajn marketu objevila mýdla Nikko.b, nepoužívám jiná. Nejen, že jsou příjemně a nevtíravě voňavá a mají super texturu, ale hlavně vydrží strašně dlouho (a to se umývám fakt často :) !). 

Tate už se také známe poměrně dlouhou dobu. Pojí nás láska k tanci a dokonce jsme spolu nějakou dobu chodili na kurz. :) Katka má jeden z nejkrásnějších úsměvů Dyzajn marketu. Toto tričko nosím už minimálně tři roky a pořád je skvělé.

Já v triku od Taté design

Od doby co znám Ondruškovic už nemám problém s tím, že se mi každý opasek po chvíli zničí. Mám od nich poctivé kožené psaníčko a stejně poctivé kožené opasky, které mi, zdá se, vydrží věčnost. Na Magdaleně se mi líbí, že je také usměvavá.

Moje oblíbené opasky od Omdruškovic

Ivu z Artgi jsem poznala asi před rokem. Byla kousek od mého stánku, měla na hlavě klobouk a já celý víkend obdivovala její charismatický vzhled a přirozený šarm. Nevím, jestli si to Iva ještě pamatuje, ale pak jsem jí musela složit poklonu. :) Mám od ní dvoje nejvíc pohodlné šaty.

Já v šatech od Artgi

Nemůžu nezmínit I love espresso, kteří k Dyzajn marketu už neodmyslitelně patří. Nejlepší káva, čaj nebo horká čokoláda, přátelské a dobře naladěné ženské (i kluci), na které se nejde netěšit.

Biko, krásná rodinka, kterou jsem poznala před pár lety a mám je ráda pro jejich srdečnost. Mimo jiné dělají kvalitní trika, která vás budou bavit.

 DyzajnOff si nechávám na konec, protože se o něm chci rozepsat trochu více. Je to vztah, ke kterému by nejspíše nikdy nedošlo, nebýt Dyzajn marketu, který nás dal dohromady :). Je to nejkrásnější pražský obchod, ve kterém si můžete koupit ponožky SocksInBox. Jsem jim velmi vděčná za to, že obchod zároveň slouží i jako výdejní místo pro vaše osobní odběry. Obchod je situován na skvělé adrese Ostrovní 20 v těsné blízkosti Národní třídy. Terezie, která obchod řídí, si nesmírně vážím za její neutuchající nadšení pro design, Dyzajn market a za obrovskou energii, kterou do toho neustále a neúnavně vkládá. 

Pak ještě namátkou zmíním pár lidí např. krásného člověka Libora Bauma, bezva holky z Fakticky, vždy krásnou a stylovou Sasancu ze City folklore anebo nejmilejší DET design

Těším se na další nová setkání a jsem zvědavá, kdo bude tentokrát mým sousedem na blížícím se Dyzaj marketu léto.

Doufám, že se příště zastavíte i za mými Dyzajnovými kamarády a podíváte se i na jejich tvorbu.

Iva

Fotky: Mia Neumanová.

 

 

 

 


Komentáře (4)


  • ozegayipuruj

    ] Amoxicillin No Prescription igf.eesx.socksinbox.cz.hbq.gk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/


  • uwujezojrda

    ] Buy Amoxicillin kxc.bljz.socksinbox.cz.grj.xe http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/


  • asexiqivqohe
    Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin Online wiy.frzr.socksinbox.cz.aye.yl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • uypafanenhaud
    Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin ivi.xosb.socksinbox.cz.sal.jm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Přidat komentář