Nafotit ponožky na hercích přímo v divadle? Už ani nevím, koho z nás to napadlo, ale hned jsme se s fotografkou Michaelou Džurnou shodly na tom, že je to dobrý nápad. I proto, že jsme něco takového dosud ještě nedělaly. Oslovila jsem herce Daniela Švába a Petra Vacka, kteří rádi nosí barevné ponožky SocksInBox a moc mě potěšilo, že na focení kývli.

Barevné ponožky pro muže

Petr má rád moje nepraštěnější kousky, takže jsem ho trochu zklamala tím, že jsem na focení donesla klasiku a Dan se v klasice myslím zrovna cítil dobře.

veselé ponožky pro muže

Fotili jsme v divadle Na Jezerce, kde Petr a Dan hrají. Stáli jsme o fotky z nefalšovaného divadelního prostředí a tak třeba můžete vidět i jak to vypadá v takové herecké šatně.

barevné ponožky pro muže

Focení se dvěma herci nemohlo být jiné než zábavné a čas utíkal rychleji, než nám to bylo milé.

pánské ponožky

Ráda bych i touto cestou poděkovala divadlu Na Jezerce a panu Hrušinskému za to, že nám umožnil fotit v jejich prostorech. Byla to pro nás super nová a zajímavá zkušenost.

Jako vždy přidám postupně všechny fotky na Facebook a Instagram. Pokud tam ještě nejsme propojeni, napravme to a dejte mi tam vědět, jak se vám fotky líbí. Nebo mi nechte komentář tady pod článkem. Děkuji, Iva.


Přidat komentář