Je jaro, je teplo, ale ještě ne horko. Veselé ponožky mají stále svoji sezónu. I nadále je můžete vystavovat na odiv a potěšit tak nejedno oko. Tak, jako bylo nedávno na Náplavce potěšeno moje, když jsem potkala pěkně oblečeného chlapa (a pěkného k tomu:) v ponožkách SocksInBox. Radost největší!

Potřebujete nový kousek do sbírky svých designových ponožek a nechce se vám objednávat přes eshop? Pak se zastavte na některé ze tří zajímavých akcí, které se budou konat v blízké době a navíc v centru Prahy.

23.5. - 24.5. Le Market - Galerie Mánes - so&ne 10:00 - 21:00

LeMarket navazuje na tradiční myšlenky, kdy lidé dávali přednost lokálním řemeslů a kvalita byla důležitější než kvantita. Dává prostor k sebeprezentaci kreativním lidem z Čech a Slovenska a zároveň tak veřejnosti nabízí “velké” věci od “malých” značek.

 

30.5. - 31.5. Dyzajn Market - Piazzeta Národního divadla - so&ne 10:00 - 20:00

Přes 180 českých i zahraničních dyzajnerů, módní přehlídky, divadelní představení a koncerty. Vlastní dyzajnerská kolekce Limitovka, dětský koutek, pánská sekce, skvělé jídlo a pití. To vše bezbariérově a zdarma.

 

- 06.06. PopUpGentleman - Radlická-kulturní sportovna (Za ženskými domovy 125/5) So 13:00 - 19:00.

Historicky první pop up zaměřený jen na pánské formální značky a návrháře.

Po celou dobu budu na všech těchto akcích jako vždy osobně a budu se na vás opět velmi těšit! Přijďte si pro svoje designové ponožky, ať máte ještě veselejší jaro.

Iva

 


Přidat komentář