Hned tři dubnové víkendy mám možnost se potkávat se svými zákazníky a nadšenci české módy a designu.

Sobota 11.4. patřila Friendly Marketu, který probíhal v okouzlující hale Radlická, pro kterou mám velkou slabost. Tento market je klidnější povahy, pohodové atmosféry, takže nic, co by vás vyčerpalo a v klidu si tam uhlídáte i svoje ratolesti. Jarní prezentace ponožek, kterou vidíte níže ne fotkách, byla příjemnou změnou jak pro mě, tak i pro návštěvníky.

V pátek a sobotu 17. a 18.4. jsme si s kamarádkou udělaly výlet do Brna. Poprvé jsem se totiž zúčastnila Factory Fashion Marketu v hale Vlněna. Brňáci, byli jste MOC fajn! Ráda jsem vás všechny poznala. Brno bylo krásné jako vždy - ve dne i v noci :)

Jsem zpět v Praze a pomalu se začínám připravovat na Prague Fashion Market, který možná znáte jako Holešovice Fashion Market. Název je jiný, ale vše zůstává při starém. SocksInBox hledejte v hale 13, místo 41 (v pátek 24.4. a sobotu 25.4.2015). Holešovický market je moje srdcovka, protože je to první market, na kterém jsem kdy vystavovala. Už se tam nějakou tu chvilku potkáváme a i tentokrát se na vás moc těším.

Prohlédnout si budete moci veselé ponožky z nové kolekce a nebudou chybět ani krátké (kotníčkové) barevné ponožky.

Iva


Přidat komentář