Jaro konečně hraje všemi barvami tak, jako nová jarní kolekce barevných ponožek SocksInBox. Do vaší ponožkové sbírky nyní může přibýt 5 modelů, tedy 15 nových designů ponožek.

Pojďme se na ně podívat!

Klasické ponožky pro gentlemany

Barevné ponožky Gentleman si přímo říkají o polobotky v přírodních tónech. Vypadají ale dobře i s černou obuví. Ať už s oblekem, nebo klasičtějšími kalhotami, budou tím správným doplňkem každého gentlemana. Je to klasický model v neotřelé barevné kombinaci. I proto vás nikdy nebude nudit.

Tradice jsou zase v kurzu

Model folklor je inspirován českými lidovými kroji a moravským folklórem. Barevně jsou výrazné tak akorat, aby daly vyniknout na ponožkách originálním a přesto hodně tradičním vzorům. Tento model ocení všichni ponožkový fajšmekři.

Pojď si hrát na indiány

Jako děti jsme si všichni hráli na indiány a model Manitou je malým návratem do dětství. Je odkazem na kulturu kmene Navahů, jejichž nepřekonatelné koberce, které se tkají v neuvěřitelně široké škále vzorů, se staly inspirací pro tyto designové ponožky.

Ponožky pro lepší náladu

Model Funky navazuje na svoje předchůdce a hraje si s geometrií. Jako každé správné funky ponožky i tyto musí být hodně barevné a hodně veselé. Protože život je zábava a nás baví ten moment, kdy barevné ponožky vykouknout z kalhot. Baví nás fakt, že tak málo stačí k lepší náladě naší i lidí z našeho okolí.

Veselé ponožky pro veselé holky

Model Candy je sladký tak akorát, jak to holky mají rády. Veselé ponožky "s příchutí" zmrzliny, lentilek a lékořicových bonbonů, do kterých máte chuť se zakousnout. :)

 

 


Komentáře (7)


  • Martin

    Úžasné! Jsem nadšený! Především z modelů Pro lepší náladu a Folklor…jste genius…


  • DAŠA

    Krásná kolekce, jak se na ni dívám, tak můj favorit jsou ponožky pro lepší náladu a jsem moc ráda, že máte i novou kolekci pro holky :-)
    Přeji další skvělé nápady!!


  • Iveta

    Krásná nová kolekce! Každopádně můj osobní favorot jsou Manitou :)
    Ale tedy kupuji je každoročně tátovi, protože si materiál nemůže vynachválit a pro něj už jsem taky vybrala :)
    - budou to ponožky pro gentlemany :)


  • Šárka

    Vaše ponožky prostě miluju. Zrovna mám jedny na sobě :-)


  • Karel

    Pěkné, nápadité! Jen využiju možnosti a postěžuji si na lem. Příliš stahuje a mám otlačená lýtka. Z toho důvodu už další nekupuji. Zauvažujte nad zdravotním lemem.
    díky, K.


Přidat komentář